Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Wijnwinkels » Profiel

Terug naar het winkeloverzicht

Profiel van wijnwinkel 'Wijnklik'

https://www.wijnklik.nl

Aantal wijnen:169
Adres:Sasker van Heringawei 16-G
Postcode:9034 GD
Plaats:Marssum
KvK nummer:1120 944
BTW nummer:NL.818224733.B01
E-mailadres:info@wijnklik.nl
Telefoonummer:06-1548 1235
Betaling:Achteraf, via meegeleverde factuur
Verzenden:Eigen of Selektvracht
Bezorgkosten:€ 4,95
Afhalen:Ja, op afspraak

Wijnklik.nl is een internet wijnwinkel, waarbij u als klant centraal staat. Wij verkopen echt de meest verrassende wijnen en prachtige port op een wel heel toegankelijke en overzichtelijke wijze.

Wijnklik heeft  daarvoor alle wijnen via de wijnkiezer in smaakgroepen ingedeeld. U klikt op de smaakgroep van uw keuze, en u vindt dan de meest prachtige wijnen uit alle bekende landen, en streken van de wereld, in de prijsklasse tussen plm. € 4.=  en € 16.= die zich in die smaakgroep bevinden, port en champagne uitgezonderd.

Wijnklik kent voor rode wijn 4 smaakgroepen, voor witte wijn 3 smaakgroepen en aparte groepen voor rosé, port en mousserende wijnen. U hoeft bij Wijnklik dus niet op land, streek of prijsklasse te selecteren, want dat vinden veel klanten niet logisch.

Bij Wijnklik kunt u per fles bestellen, en een bestelling is al compleet bij 6 flessen. Dat mag van één soort zijn, maar hoeft niet. Het is dus heel handig om eerst allemaal  verschillende flessen te bestellen, om te proberen. Zelfs van de doosaanbieding kunt u per fles bestellen.

Wijnklik bezorgt uw bestelling binnen 7 dagen, maar vaak sneller, bij u thuis voor slechts € 4.95 per bestelling. Afhalen mag ook en is natuurlijk gratis, en bestellingen boven € 150.= worden altijd gratis bezorgd.

Bij Wijnklik mag u achteraf betalen, gewoon door de factuur die wij mee verzenden in de bestelling, zelf even over te maken.

Om ook in de toekomst van de vele natuurproducten, zoals o.a. wijn, te kunnen genieten, is een continue zorg en aandacht voor onze leefomgeving hard nodig. Het stimuleren van wijnboeren om op een zo verantwoord mogelijke -  en natuurvriendelijke wijze, hun wijnen te produceren, zal door ons dan ook van harte ondersteund worden.
Daarvoor zijn we constant op zoek naar juist die wijnen waarvan we weten dat die met veel respect voor de natuur tot stand zijn gekomen. Op dit moment voldoet meer dan 20% van ons assortiment aan die doelstelling.
Daarom ook hebben we op onze homepagina altijd een aanbieding onder de stempel “Natuurvriendelijk” staan, en deze zal regelmatig vernieuwd worden door ander verrassend aanbod. Op deze manier willen ook wij een positieve bijdrage leveren