Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Wijnwinkels » Profiel

Terug naar het winkeloverzicht

Profiel van wijnwinkel 'GlashelderWijn'

https://www.glashelderwijn.nl

Aantal wijnen:41
Adres:Kerkplein 5
Postcode:5441 BE
Plaats:Oeffelt
KvK nummer:34233590
E-mailadres:wijn@glashelderwijn.nl
Telefoonummer:0485-325964
Betaling:Ideal, via bank overmaken, bij afhalen
Verzenden:Selektvracht
Bezorgkosten: €5,- (Bij afhalen gratis)
Afhalen:Ja

Glashelderwijn. Heerlijk, eerlijk.

Waarom heerlijk?

GlashelderWijn houdt van lekkere wijn. We hebben in de beste wijnlanden de beste wijnen geselecteerd. Geen honderden, geen tientallen, maar gewoon een handvol per land. En bij iedere fles hoort een verhaal. En dat verhaal smaakt naar meer.

Waarom eerlijk?

Ik, August Deutman, ben GlashelderWijn begonnen met de gedachte dat het anders kan, anders moet. Meer geld naar de wijnboer en meer wijn voor minder geld voor de wijnkoper. U dus. Hoe kan dat? Door alle tussenhandel over te slaan en door genoegen te nemen met een lage vaste marge. Is dat rendabel? Dat is rendabel als GlashelderWijn minstens 100.000 flessen per jaar verkoopt. Dus help mee en bestel.

Heerlijk, eerlijk wat kost dat?

De wijn is tussen de 10 en 40 % goedkoper dan in de winkel. Echt waar. Een vergelijkbare fles van 5 euro doet al snel 7,50 euro. Een fles van 7,50 euro vaak 12 euro en die van 12 euro gaat in de gewone winkel de deur uit voor 16 euro. Op www.glashelderwijn.nl is per fles de verkoopprijs gesplitst in boer|logistiek|btw|accijns|GlashelderWijn. Glashelder dus.

Vandaag besteld, binnen een week in huis.

Bestellen kan online op www.glashelderwijn.nl. Selectvracht bezorgt de flessen per doos van 6. De kosten bedragen € 5,- per doos. De wijn kan ook worden opgehaald. Grote bestellingen worden persoonlijk bezorgt.

Voor meer vragen kunt u mij altijd bellen of, en misschien nog wel leuker, komen proeven op de maandelijkse “open” proeverij!

August Deutman
GlashelderWijn