Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Wijnwinkels » Profiel

Terug naar het winkeloverzicht

Profiel van wijnwinkel 'BuyYourWine'

https://www.BuyYourWine.com

Aantal wijnen:3342
Adres:Koningsweg 2 - 18
Postcode:3762 EC
Plaats:Soest
KvK nummer:32155959
BTW nummer:NL 8210.20.481.B01
E-mailadres:info@BuyYourWine.com
Telefoonummer:035 - 76 76 076
Betaling:IDEAL:, creditcard, factuur, eenmalige machtiging incasso, onder rembours.
Verzenden:Koerier, selectvracht, TNT
Bezorgkosten:€ 6,50
Gecertificeerd:Thuiswinkel Waarborg en Kon. Ned. Ver. van Wijnhandelaren.

 

 
 

BuyYourWine is een zeer gerenommeerde wijn-webwinkel, die zich ten doel stelt om 7x24 gemak voor de gebruiker te creëren. Met de circa. 1600 wijnen hebben we het grootste assortiment wijnen van Nederland. Er is uitgebreide informatie beschikbaar in de verschillende prijsklassen van   € 4,95 tot € 432,50.

De filosofie van BuyYourWine is ten eerste erop gebaseerd dat u als klant de expert bent. U weet wat u lekker vindt. U heeft wel eens een wijn gedronken die u lekker vond of u wilt iets spannends proberen. Een internetwinkel moet met een breed assortiment de klant helpen zijn weg daarin te vinden. De zoekfunctie is daarbij erg belangrijk. Als u wijn koopt is het vooral leuk om er iets over te lezen en te kunnen vertellen op het moment dat u deze wijn gaat drinken. Daarom bieden wij uitgebreide informatie over de wijn en de wijnmaker.

De werknemers van BuyYourWine hebben een passie voor wijn EN een passie voor internet. We maken graag mensen enthousiast over wijn en de belevenis daaromheen. Wij regelen met plezier een proeverij voor u. Internet is onze andere passie, want het biedt enorm veel mogelijkheden die bij traditionele wijnwinkels ontbreken. Daarnaast kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag eindeloos zoeken en rustig lezen over de wijnen.