Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Wijn in sexy box: Vindicube!

Je gaat uit met vrienden, naar het park of met de boot. Je wilt lekkere wijn meenemen, het liefst gekoeld, lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen, compact van formaat... dat is de hippe Vindicube!

Wijn in een box. Het weegt een stuk minder dan een fles. De wijn is na openen wekenlang houdbaar. De consument hoeft niet meer naar de glasbak en het is milieuvriendelijk. Vindict lanceert de VINDICUBE™: eindelijk een ‘bag-in-box’ met kwaliteitswijn én een verfrissend modern design.

Kwaliteit wijn voorop

De VINDICUBE™ bevat anderhalve liter kwaliteitswijn (= twee flessen). De wijn komt uit de Zuid-Franse Pays d’Oc. Dit is een wijngebied dat zeer sterk in opkomst is, en zuivere wijnen biedt voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding. De wijn is met uiterste zorg geselecteerd. De VINDICUBE™ wordt gelanceerd in witte Chardonnay (met smaken als citroen, bloesem en meloen), rosé van de Grenache-druif (aardbei, framboos en peper) en een rode Syrah (zwarte bes, braam en cederhout).

Wijn van deze eeuw

Een zak met een kraantje in een doos, zo eenvoudig is het. “Niet iedereen is bekend met ‘bag-in-box’. Bovendien blijkt uit onderzoek dat deze verpakkingsvorm in Nederland een slecht imago heeft. Consumenten associëren het met inferieure wijn. Bovendien is het uiterlijk van de boxen vaak achterhaald en wordt hij onderin de schappen geplaatst.”, aldus Huib Edixhoven, oprichter van Vindict. “Dat is zonde, want er zijn zoveel voordelen. Daarom komt Vindict met de VINDICUBE™: echte kwaliteitswijn, die in de winkel per fles voor 7 à 8 euro word verkocht, en een uiterlijk passend bij de 21e eeuw.”

1001 gemakken & momenten

Naast de kwaliteit en de uitstraling zijn de voordelen van de VINDICUBE™: het volume, het gewicht, de houdbaarheid van de wijn (na openen zeker 4 weken), nooit-meer-naar-de-glasbak en de gunstige ‘carbon footprint’. Bovendien is de wijn eindeloos koel te houden, helemaal met de bijpassende ‘coolbag’ van neopreen. Ideaal voor allerlei momenten: in het park, op het strand, op de boot, bij de BBQ of op een feestje. Maar ook voor mensen die eens een glaasje willen drinken en niet meteen een hele fles.

Aantrekkelijke introductieprijs

Wijnliefhebbers kunnen de VINDICUBE™ kopen op www.vindicube.nl en binnenkort ook in verscheidene winkeltjes in de grote steden. Gedurende de lancering geldt voor consumenten een speciale introductieprijs van € 9,95 (in plaats van €12,45). Uiteraard is de wijn te vinden via de vergelijkingsite WIJNenWIJN.nl