Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Vierde editie van Bubbles!

Prosecco, Cava, Crémant …..

Nederland heeft definitief de mousserende wijnen omarmd. In 2009 steeg onze consumptie van bubbels met maar liefst 49%. Voor de liefhebber van bubbels valt er op het evenement ‘Bubbles on the Beach’, zondag 29 augustus in Zandvoort, veel te ontdekken en te genieten. Zee, strand, de ondergaande zon, lekker eten, zeer fijne muziek maar vooral… veel mousserende wijn! Ons inziens zal deze trend zich in 2010 voortzetten en wel in een breder veld. Er zijn zoveel mooie mousserende wijnen! Ook buiten de Champagnestreek.

Bubbles on the Beach biedt alle liefhebbers van sprankelende wijn de kans om op een informele proeverij kennis te maken met alle soorten mousserende wijn. Cava, Sekt, Prosecco, Crémant, Spumante, Frizzante en mousserende wijnen uit landen als Nieuw Zeeland, Australië en Zuid Afrika. Tijdens Bubbles on the Beach zijn meer dan 50 mousserende wijnen te proeven.

Na de proeverij volgt een barbecue. En Mango’s blijft gewoon open, zodat iedereen kan nagenieten van de wijnen in een van de meest sfeervolle strandtenten van Nederland. Mango’s wordt op deze dag culinair ondersteund door Restaurant de Albatros uit Zandvoort.

Ook uw mousserende wijnen kunt u presenteren aan het publiek (90% consumenten).  

Informatie en inschrijven: www.bubblesonthebeach.nl

Datum: zondag 29 augustus 2010