Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Nieuw uit de kelderkast gekomen ChardonGay

Vanaf vandaag is er een nieuwe wijn te koop, ChardonGay. Vooralsnog is de wijn alleen te koop via www.chardongay.nl

Het idee om met ChardonGay wijn te komen ontstond spontaan toen één van de twee eigenaren van internetwijnhuis Vinamis.nl met zijn gezin naar de Gay Parade in Amsterdam stond te kijken.

De naam Chardongay bedacht hij ter plekke maar het was lang zoeken naar een geschikte wijn die niet alleen lekker moest zijn maar ook niet te duur. Uiteindelijk viel de keus op een Chenin Blanc/Colombard en een rode Cabernet Sauvignon, beide uit Zuid Afrika.
Ook het etiket was niet eenvoudig bedacht. `Vele ideeën passeerden onze bureaus maar we vonden vooral dat het niet te banaal moest worden en hebben daarom uiteindelijk alleen voor tekst gekozen'.

De ChardonGay wijnen zijn te koop voor 5,50 euro per fles en alleen via Chardongay.nl te bestellen per doos van 6 flessen. Wij verwachten dat de wijn in de toekomst ook bij wijnspeciaalzaken zal komen te liggen. Naast particulieren verwachten we ook interesse vanuit de horeca.

Indien er veel ChardonGay verkocht gaat worden komt er begin volgend jaar ook een rosé uit.

Chardongay.nl is eigendom van internetwijnhuis Vinamis.nl
Vinamis staat bekend om een assortiment van wijnen. Die wat betreft prijs kwaliteit, nauwelijks te overtreffen valt. In iedere prijsklasse onder de 10 euro, 3,95-4,95-5,95 etc etc verkoopt Vinamis een wijn waarvan zij vinden dat die in de betreffende prijsklasse niet beter kan. Het feit dat Vinamis alleen een internetwijnhuis is maakt dat zij de prijzen ook scherp kunnen neerzetten. Mooie wijnen voor een nette prijs. Mede hierdoor is Vinamis één van de snelst groeiende internetwijnhuizen van Nederland.