Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Beste Wijn-Web-Winkel 2010

Wat is de beste online wijnwinkel van Nederland? Dat gaat Bythegrape.com uitzoeken. Het online onderzoek naar de beste Wijn-Web-Winkel begint 12 augustus en duurt tot vrijdag 9 oktober 2009. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op een geweldige prijs: een Wijn-Weekend naar keuze ter waarde van €1.000. De winnende Wijn-Web-Winkel komt breeduit in de spotlights op o.a. Bythegrape.com.

Prijzen

De winnaar van de stemmende wijnliefhebbers ontvangt een lang weekend weg naar zijn/haar favoriete wijngebied in Europa. Andere prijzen zijn wijn-dvd's en biologische champagne.
De winnende Wijn-Web-Winkel krijgt media-aandacht op Bythegrape.com in de vorm van banners, een filmpje en een artikel, ter waarde van ruim tienduizend euro. En niet in geldwaarde uit te drukken: de winnende Wijn-Web-Winkel mag zich een jaar lang ‘Beste Wijn-Web-Winkel van Nederland' noemen!

Hoe meedoen?

Wijnliefhebbers kunnen op de website aangeven hoe vaak ze online wijn bestellen en bij welke winkel ze dat het liefste doen. Ook kunnen deelnemers de voor- en nadelen van wijn kopen via internet aangeven.
Verder zal een professionele jury zich uitspreken. De jury bestaat uit alle culinaire journalisten en wijnjournalisten die voor By The Grape schrijven: Nicolaas Klei, Cuno van't Hoff, Ellen Dekkers, Onno Kleyn, Derrick Neleman, Magda van der Rijst, Janneke Vreugdenhil, Noële Ruitenberg, Janna Rijpma, Mariëlla Beukers, Cees van Casteren en Eric van Veluwen.
De stemmen van de wijnliefhebbers wegen zwaarder in de uitslag dan de stemmen van de vakjury. Wilt u ook deelnemen aan deze actie en kans maken op een van de prijzen? Vul dan nu hier uw ervaringen in!

Wat is By The Grape?

By The Grape is hét wijnportaal van Nederland en richt zich op de 2 miljoen wijndrinkers die er dagelijks zijn. By The Grape zet nadrukkelijk de wijndrinker centraal om deze op toegankelijke wijze te voorzien van inspiratie en kennisoverdracht rondom het thema wijn, met medewerking van bekende wijn- en culinaire experts zoals Nicolaas Klei, Onno Kleyn, Cuno van 't Hoff, Janneke Vreugdenhil en vele anderen. By The Grape bedient hiermee een unieke groep wijnliefhebbers. By The Grape onderneemt vanuit de overtuiging dat wijn een levensstijl is en de moeite waard om te ontdekken. Met een duidelijke mening en vanuit de overtuiging consumenten te helpen nog meer te genieten van wijn.