Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Is jouw wijn scriptie € 1500,- waard?

Ieder jaar looft het Productschap Wijn de ScriptiePrijs Wijn uit voor de beste scriptie over wijn in de meest brede zin. Met deze prijs wil het Productschap Wijn het onderzoek naar wijn als cultuur- en handelsproduct stimuleren en een brug slaan tussen studenten en de ondernemers uit de wijnsector.

Studeer je af aan een Nederlandse Universiteit of Hogeschool in het studiejaar 2008/2009? Stuur dan je scriptie aan ons op en maak kans op een geldbedrag van 1500 euro + een te gekke wijnreis naar de Champagne.

Een deskundige vakjury beoordeelt de scripties op kwaliteit en de toepasbaarheid voor het bedrijfsleven. De genomineerden worden uitgenodigd voor de uitreiking van de ScriptiePrijs Wijn tijdens de Nationale Wijnweek 2009 (maandag 5 t/m zondag 11 oktober). Dé gelegenheid om kennis te maken met het wijnbedrijfsleven en de wijnpers. Tevens wordt je scriptie gepubliceerd op de website www.wijninfo.nl en opgenomen in de bibliotheek van het Wijninformatiecentrum.

Stuur dus je scriptie in vóór 7 augustus 2009 en maak je scriptie te gelde! Voor een uitgebreide beschrijving over de voorwaarde van deelname aan de scriptieprijs en de procedure verwijzen wij je naar de website: www.wijninfo.nl