Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Blog

Voorjaarswijn, daar hunkeren we naar! (prijsvraag)

vrijdag 12 maart 2010 - 11:15:35 - Door: Karel Hoenderdos

Na de (veel te) lange winter hebben we schoon genoeg van natte sneeuw, ruiten krabben en gladde wegen. De sneeuwklokjes beginnen traag te bungelen, maar verder is het nog akelig guur en kaal. Toch kan het niet anders dat de temperatuur gaat stijgen en dat we de tuinstoelen weer klaar zetten. Ik hoef geen weerprofeet te zijn om dat te voorspellen.

Dus: staat de voorjaarswijn al koel?

Voorjaarswijn? Wat stellen we ons daarbij voor? Volgens Hubrecht Duijker is dat een zoete witte mousserende Crement de Die. Wel een aardige vondst: vrolijke belletjes met honingsmaak. Bij een van de webwinkels vond ik ook een mooie, als voorjaarswijn geselecteerde, fles: een Spaanse mousserende rosé met verfijnde zoete tonen. Daar kan ik me wel in vinden. Maar wat vind jij?

Ik ben benieuwd naar jouw voorkeur voor het voorjaar. Dus doe mee met de Verkiezing Voorjaarswijn 2010! Tot de grote dag, dat is natuurlijk 21 maart aanstaande, mag iedereen zijn stem uitbrengen.

De winnaar ontvangt een trendy picknicksetje met twee prikker/glashouders voor in het gras. Laat het voorjaar maar komen en doe mee met de prijsvraag!

Klik hier voor het prijsformulier!

Doe mee en maak kans op een set trendy gras-glashouders!