Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Blog

Je eigen wijnlijn!

zondag 20 december 2009 - 15:33:11 - Door: Karel Hoenderdos

Een wat? Ja dat schijnt de ultieme droom te zijn van elke BN’er. En Rob Geus heeft het nu voor elkaar, de man van het SBS-6 programma De Smaakpolitie, heeft een eigen wijnlijn. Alleen de term al doet me gruwen, want het laatste waar ik dan aan denk is smaak.

Ook de Gooise Vrouwen drinken zowel voor, tijdens als na de opnamen hun eigen wijnlijn: Les Femmes Gooi. Kennelijk zijn ze ook geografisch de weg kwijt geraakt.

Nu kan ik me voorstellen dat Gooise vrouwen liever aan de wijnlijn hangen dan aan de waslijn, maar wat een onzin! Het is gewoon een wijn die al geïmporteerd wordt en er wordt een ander etiket op geplakt. Weg transparantie, weg oorsprong, weg wijnpassie… En dan maar denken dat mijn passie uitgaat naar Rob Geus en dat zijn wijnkeuze ook mijn keuze zou moeten zijn. Of dat ik mijn wijnzaligheid toevertrouw aan Therese Boer of Astrid Joosten. Aardige dames, heel commercieel maar ze zijn beslist onverantwoord bezig met het plakken van eigen etiketjes.

Kijk, ook daar hebben we bij WIJNenWIJN iets opgevonden: creëer je eigen wijnlijn! Koop de wijn waar je echt verzot op bent, waar je wilt, hoeveel je wilt. Week het etiket eraf en bestel bij WIJNenWIJN de etiketten. Je ontvangt een sjabloon via de email, zelf opmaken, printen en ziedaar: je eigen wijnlijn op tafel en voor je vrienden.

Daar hebben we de Gooise mannen en vrouwen niet meer voor nodig. Passie mensen, dat blijft!

Wijnetiketten bestellen