Wijn en Wijn.nl

U bevindt zich hier: Blog

Wijn schudden voor gebruik? (Of: gebruik het halslabel!)

dinsdag 16 december 2008 - 13:02:37 - Door: Karel Hoenderdos

Ik heb een wijnrek in de kelder, niets bijzonders natuurlijk. Het is weliswaar geen wijnkelder, maar toch… er valt wat te kiezen voor elk moment. En dan komt dat moment: dan trek ik minstens 6 flessen uit het rek die ik juist niet nodig heb. Zoeken naar de juiste fles in het rek is zoiets als “schudden voor gebruik”.

Op zo’n moment verzin ik iets. De beste ideeën worden geboren uit ergernis. Ik wil direct de fles pakken die ik nodig heb. Een droge witte voor bij de zuurkool of een soepele rode voor bij de pasta. En dus heb ik een nieuw product ontwikkeld: het wijnhalslabel. Natuurlijk zijn halslabels niet nieuw, maar voor liggende flessen bestond een memo-label nog niet. Ik schrijf kort de naam van de wijn erop en klaar is Kees. De vakantiewijn 2008, de bewaarwijn tot 2012, de zoete dessertwijn: ik heb direct de goede fles! De beste ideeën zijn zo simpel en zo logisch dat je het zelf had kunnen bedenken. Dit is gewoon de paperclip voor de wijnliefhebber.

Deze week meldde het beroemde wijntijdschrift PERSWIJN deze vondst en de orders stromen binnen. We hebben direct een bestelbon gemaakt om aan de vraag te kunnen voldoen. Het wijnreklabel is de meest logische gadget voor 2009, zo simpel is het.

Bestellen?

Prijs € 2,95 per blokje van 25 stuks / incl BTW, GEEN VERZENDKOSTEN.

Bestellen kan via het bestelformulier.